пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Тренінг «Пізнай себе»

26 лютого в Петрівській ЦРБ відбулося засідання молодіжного клубу «Гармонія» під назвою «Пізнай себе» для учнівської молоді Петрівського НВК. Засідання відбулося у формі тренінгу під час якого було розкрито чимало позитивних здібностей підлітків. Вправи заняття були спрямовані на формування знань про особистість та спілкування, формування дружніх відносин у колективі, взаєморозуміння та взаємоповаги.
В простій та зручній формі учасникам тренінгу було запропоновано пройти різноманітні тести: «Пізнай себе», «Геометрична фігура»; вправи: «Знайомство», «Хто я?», «Без маски», «Мої досягнення», «Комплімент». Дружня та невимушена атмосфера, яка панувала під час заходу, сприяла максимальній щирості учасників. Підлітки мали змогу більше дізнатись про себе та оточення, стати більш розкутими, впевненими в собі та в своїх можливостях, презентувати себе, а також аналізувати мотиви вчинків та поведінку інших людей.
Сподіваємося, що даний тренінг сприятиме до саморозвитку і самовиховання підлітків, досягненню згоди із самим собою, гармонії з оточенням, контролювати своїми емоціями та поведінкою.


Немає коментарів:

Дописати коментар