пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Літературно-творчий узвіз «Письменник, чиї пророцтва збуваються»



Доброю згадкою залишиться в пам'яті Новомиргородців зустріч із людиною, яка творить нову історію свого міста – маленької грудочки великої і славної землі, яка називається УКРАЇНОЮ.
До 55-річчя з дня народження Олександра Юрійовича Жовни в Новомиргородській центральній районній бібліотеці відбувся літературно-творчий узвіз «Письменник, чиї пророцтва збуваються». На книжковій виставці «Карби одвічних істин О. Жовни» були представлені всі літературні досягнення автора. Присутні переглянули уривки з фільмів «Партитура на могильному камені», «Світла ніч», «Милі мої українці» та буктрейлер, створений працівниками ЦРБ по однойменній книзі «Маленьке життя».

Спілкування між шанувальниками і автором було невимушеним і доброзичливим. Письменник, у ході діалогу, поділився своїми планами на майбутнє, відверто відповідав на запитання, які ставили йому читачі. Приємною звісткою стало повідомлення про вихід нової україномовної книги «Історія Лізи».
Подарунком від вдячних читачів прозвучала пісня у виконанні Катерини Козяр, учениці Листопадівської школи. Фінальним акордом зустрічі стала автограф-сесія від О.Жовни. Всі присутні отримали книгу автора «ЇЇ тіло пахло зимовими яблуками».



Немає коментарів:

Дописати коментар