пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Бібліовечірка “Піжама-party” в бібліотеці для юнацтва

Піжама-party відбулася! Розважальну програму для олександрійської молоді влаштував молодий та креативний колектив бібліотеки для юнацтва.
Дрес-кодом стало незвичне для вечірок вбрання: піжама або нічна сорочка, пропонувалося прихопити ще й подушку або улюблену м’яку іграшку.
Юнаки та дівчата мали нагоду цікаво провести час: взяти участь у подушкових боях, розважальних конкурсах, послухати «моторошні казки на ніч», подивитися виступи танцювальних колективів «Каприз» та «Олександрит», ознайомитися з літературними новинками і покуштувати піцу та печиво, приготовлені самими бібліотекарями.
На вечірці було дуже весело і по-домашньому затишно. Учасники хореографічних колективів подарували присутнім гарний настрій та підтримували його протягом всього вечора.
Звичайно, книгам також знайшлося гідне місце: молоді було запропоновано новинки та вже відомі твори для читання на ніч, різних літературних жанрів - фентезі,  детектив та ін.
Адже якого б плану захід не проводився в бібліотеці, переслідується одна мета: довести, що мода на читання не пройшла і ніколи не пройде, тому що тільки читання зможе допомогти молоді впорядкувати свої думки, а також допоможе стати освіченою та цікавою для оточуючих людиною.
Крім цього, бібліотекарі вкотре довели: сучасна бібліотека змінилася і стала справжнім культурно-розважальним центром, де можна гарно та з користю, зовсім безкоштовно, провести вільний час.




Немає коментарів:

Дописати коментар