пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Патріотичний флеш-моб «Примиріться, брати, один з одним і даруйте щастя та любов»


      На жителів міста Олександрії 8 травня  в День пам’яті та примирення - чекав приємний сюрприз від працівників бібліотеки-філії для юнацтва: на площі ім. Л. Попова був організований патріотичний флеш-моб «Примиріться, брати, один з одним і даруйте щастя та любов», учасниками якого стали студенти політехнічного коледжу, училища культури, медичного училища, учні ОНВК №17, слухачі Вищої народної школи, мешканці міста.
Юнаки та дівчата малювали на великих ватманах, які почуття у них викликає День пам’яті та примирення: це були і червоні маки, і ніжні голубі волошки, і прапор України, і жовто-блакитні стрічки, і голуби миру. А найголовніше – молодь продемонструвала надзвичайно щире бажання миру, щастя для кожного українця, злагоди у суспільстві.
Потім учасники заходу створили коло миру і єднання та виконали Гімн України. Приємно було спостерігати за світлими, радісними обличчями сучасних хлопців та дівчат.
В кінці флеш-мобу кожен бажаючий отримав квітку маку - символ Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги.
Тож, як бачимо, українці – дуже миролюбна нація, яка народжена вільною для того, щоб творити, будувати, відкривати та розвиватися. І ці безцінні якості у нас не зможе забрати ніхто!



Немає коментарів:

Дописати коментар