четвер, 28 травня 2015 р.

Дискусія «П'ять міфів про сімейне життя: чи варто вірити?»

Розмови про швидкоплинність, стрімкість нашого життя стали вже рядками пісень. Картинка життя так швидко змінюється, що часом не встигаєш стежити за зміною кадру. От і сьогоднішнє молоде покоління вже завтра – молоде подружжя.
Всі казки про кохання, традиційно, закінчуються весіллям. А про те, що чекає романтичних принців і принцес після весільної церемонії, повідати може тільки справжнє життя. Однак і в реальному сімейному житті ми часто перебуваємо в полоні міфів та легенд. 
Юнаки і дівчата міста Олександрії долучилися до дискусії «П’ять міфів про сімейне життя: чи варто вірити?», що відбулася в бібліотеці для юнацтва міської централізованої бібліотечної системи.
«Не всі створені для сімейного життя, щаслива сім'я - результат великої удачі; для сімейного щастя потрібен достаток» та інші - все це міфи, про які учні мали нагоду висловити свою думку та роз’яснити свою позицію та переконання. А ще - перевірити свою готовність до шлюбу та сімейних зобов’язань, пройшовши тест «Чи готові ви до сімейного життя?».
Бібліотекарі намагалися донести до молоді, що сімейне життя, попри всю його показову легкість зі сторони, насправді зовсім нелегка справа, радили навчитися не впускати «міфи» у своє майбутнє сімейне життя, приділяти більше уваги коханій людині, підтримувати романтику відносин.

Немає коментарів:

Дописати коментар