пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Година пам'яті "Друга світова війна: ми пам'ятаємо …"

У травні ми відзначаємо важливий для кожного день – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В цей день ми вшановуємо героїзм, доблесть тих, хто не шкодував свого життя для визволення своєї країни і наближував світлий День Перемоги. Не згасає пам’ять про своїх визволителів і у жителів села Митрофанівки Новгородківського району. Напередодні свята Перемоги в сільській бібліотеці проведено годину пам’яті «Друга світова війна: ми пам’ятаємо…». Під час заходу бібліотекар розповіла учнівській молоді про воєнні дії на території нашої держави в роки війни, та провела огляд літератури біля книжкової виставки «Полум’ям подвигу вашого – горять наші серця». Також бібліотекар розповіла про символ Перемоги - мак та подарувала його усім присутнім.
         Крім того, підлітки переглянули фільм Сергія Степановича Черкаса «Дитинство - 44», який було створено за мотивами спогадів очевидців Великої Вітчизняної війни у нашому краї.
На кінець заходу всі його учасники отримали пам’ятку – молитву «Україна, треба молитись! Богу кожен дорогий!» та помолились за мир в Україні, долучившись до акції «Молитва за Україну».

Немає коментарів:

Дописати коментар