вівторок, 15 березня 2016 р.

Бібліодефіле «LIB-style»


Мода і бібліотека поняття сумісні? Сумісні - вкотре довела бібліотека для юнацтва в місті Олександрії.
Напередодні Міжнародного жіночого дня відбулося бібліодефіле «LIB-style», в якому взяла участь молодь з навчальних закладів міста.

Перед учасниками стояло непросте завдання: відтворити літературний персонаж з огляду на сьогодення. Кожен мав обрати, зачіску, аксесуари та вдало представити свого героя.
Анна Кареніна, Мотря, Мавка, Роксолана, навіть Доріан Грей та жук Грегор – такими образами вражали учасники глядачів та журі, до складу якого входили представники модної індустрії та ЗМІ.
Почесне звання «Міс бібліодефіле» виборола студентка училища культури Родик Людмила, яка представляла образ Роксолани.
Звання «Міс глядацьких симпатій» дісталося Коваль Яні у образі Анни Кареніної), яка теж є студенткою училища культури.
Своїм приголомшливим вбранням вражали дизайнери, представляючи власні колекції одягу.
Прикрасили захід чарівні дівчата з модельного агента «Ольга» з колекцією одягу «В гостях у казки» від Олени Лафи.
Справжньою родзинкою бібліодефіле стала демонстрація найяскравіших та найпопулярніших образів з костюмєрної центральної бібліотеки для дітей ім. Ю. Гагаріна.  
Кожен образ створений руками Наталії Дмітрієвої. Оживші літературні герої створюють святковий настрій та незабутні враження від масових заходів бібліотеки.

Закінчився захід нагородженням переможців та словами великого дизайнера, талановитої жінки Коко Шанель: «Мода проходить, а стиль залишається». Тож дуже важливо взяти з моди те, що вам найбільше підходить, створити свій неповторний образ, бути індивідуальним.



Немає коментарів:

Дописати коментар