понеділок, 26 жовтня 2015 р.

Book-show «Бібліо-драйв по-олександрійські»


Останнім часом все більшої популярності набуває українська література. Багато сучасних молодих талановитих авторів отримують схвальні відгуки від читачів та критиків, беруть участь у вітчизняних та міжнародних книжкових ярмарках.
Тож спільно з юнацькою аудиторією міста Олександрії бібліотекою-філією № 8 для юнацтва було влаштовано book-show «Бібліо-драйв по-олександрійські».
В рамках заходу на юнаків та дівчат чекали:
·                    літературні візитівки «Молодіжні книги - молодим». Чи існує нині українська молодіжна література? На це запитання бібліотекарі спробували дати відповідь, ознайомивши молодь із найкращими її зразками. Адже поряд із стильними постмодерністськими культовими творами є молодіжна проза, поезія, драматургія. З поетичним розмаїттям творів земляків познайомила Губа Олена Вікторівна – керівник дитячо-юнацької літературної студії «Паросток», поділилася своїми римованими рядками чарівна олександрійська поетеса Світлана Гутнєва;
·                    бібліоворожіння – де кожен міг спробувати передбачити власну долю за допомогою Книги Мудрості;
·                    відкритий перегляд виставок-жартів «Я не пам´ятаю назву книги, але обкладинка була синя» та «Ви питали…))». Це були виставки книг з тими назвами, які читачі часто плутають. Слухаючи різні кумедні історії з життя бібліотеки та її відвідувачів, на обличчях юнаків та дівчат з’являлися щирі посмішки, адже в деяких випадках вони впізнавали себе)))
І хоч ХХІ століття манить нас все новими і новими дивами техніки, хоч Інтернет стає хлібом насущним сучасної молоді, проте, книга не лише не втрачає своєї цінності, вона не може її втратити, адже друковане слово – це глибина думки, це оаза мудрості, яку не спроможна закреслити історія, яку ніколи не зможе знищити спам чи вірус.



Немає коментарів:

Дописати коментар