понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Репортаж з робочого місця «а-ля Катя Осадча» «Бібліотечне життя очима користувачів»

 У прекрасну пору року приходить до нас бібліотечне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Це час, коли шелестить листопадом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим колегам.
Щороку Всеукраїнський день бібліотек для працівників філії № 10 Олександрійської міської ЦБС є насиченим на цікаві і різноманітні заходи. Не винятком стало і цьогорічне свято. Адже до книгозбірні завітала «Катя Осадча», щоб провести перший запис своєї нової передачі «Бібліотечне життя очима користувачів».
Цього дня зали бібліотеки були наповнені користувачами, кожен з яких знайшов для себе щось цікаве. Увагу одних привернула виставка-інсталяція подарованої літератури «Бібліотеці з любов’ю», інших – ретро-виставка фотоальбомів «Бібліотека у двох століттях». Коротко кажучи, спілкуватися Каті було з ким.
Непередбачувані та провокаційні запитання, звісно ж, були адресовані працівникам бібліотеки. Адже всім відомо, що «Катя Осадча» не була б «Катею Осадчою», якби не приховала каверзне питання. Отже бібліотечні працівники змушені були розкрити таємниці про деякі сюрпризи, які вони готують для громади свого міста.
Учнівська молодь із відповідальністю підійшла до організації цього заходу, і в якості сюрпризу підготували пісню про бібліотеку в стилі реп та жартівливі сценки з бібліотечного життя. А ще юнаки і дівчата мали змогу відчути себе бібліотекарями на хвилинку, обслуговуючи користувачів, які завітали в цей день до книгозбірні.


Немає коментарів:

Дописати коментар