четвер, 12 березня 2015 р.

Тренінг «Власне здоров'я у власних руках»


Наша молодь сьогодні завзята та кмітлива, сповнена сил та енергії. У юнаків та дівчат багато мрій, бажань і планів на майбутнє. Щодня вони пізнають життя, відкривають для себе світ і розкривають світу себе. Вони прагнуть все спробувати, випробувати себе і свої сили, ствердитись як людина і особистість, усього досягти.
І вже сьогодні в своїх руках молодь тримає власне майбутнє. Яким воно буде - хорошим чи ні – намагалася визначити для себе учнівська молодь Ліцею інформаційних технологій під час тренінгу «Власне здоров'я у власних руках», який організували для них працівники бібліотеки-філії №8 для юнацтва Олександрійської міської ЦБС.
Організувати для молоді цей тренінг бібліотекарі вирішили не тільки тому, щоб розповісти про здоровий спосіб життя, а щоб сприяти формуванню серед підлітків фізично і морально здорових, сильних, всебічно розвинених особистостей, без шкідливих звичок, щоб допомогти молоді виховати в собі розуміння здоров'я  як пріоритетної цінності в житті.

На завершення заходу учасники зазначили: «Сьогодні мода – це власний стиль і здоровий спосіб життя, адже бути здоровим – красиво, модно, стильно, класно».



Немає коментарів:

Дописати коментар