середу, 4 березня 2015 р.

Година -застереження «Не спалюй своє майбутнє»


Однією з найстрашніших загроз для нашої молоді та й для всього людства є наркоманія — чума XXстоліття, яка поширюється з космічною швидкістю на планеті. А все це — від незнання, не усвідомлення наслідків цього потворного явища.

Напередодні Міжнародного дня боротьби з наркоманією та наркобізнесом, в рамках цільової комплексної програми «Здоров'я молоді – здоров'я нації», юнаки та дівчата міста Олександрії стали учасниками години-застереження «Не спалюй своє майбутнє», яка відбулась в бібліотеці для юнацтва. Захід був присвячений проблемам величезної ваги, тому що від їх вирішення залежить майбутнє нації.
Працівники бібліотеки ознайомили користувачів із знаннями про хворобу - наркоманію, основні наркотичні речовини, їх пагубну дію на організм людини та шляхи профілактики наркозалежності. Розглянули цю залежність в моральному, правовому і медичному аспектах. Для більш детальної інформації і реальної статистики була запрошена лікар-нарколог Кузнєцова Наталія Михайлівна, яка повідала про жахливі статистичні дані в Кіровоградській області.
Діалог в бібліотеці підвів усіх до спільного висновку: наркоманія породжує величезну низку проблем, з якими самотужки не впоратися. Вона руйнує людське здоров'я, родинне щастя та життя в цілому. Тож не варто створювати собі стільки проблем!


Немає коментарів:

Дописати коментар