четвер, 24 квітня 2014 р.

Екологічна гра „Живи Плането, Земля!”

 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб наша планета стала чистою і красивою.
Відзначаючи День Землі, у Новоархангельській районній бібліотеці було проведено екологічну гру „Живи Плането, Земля!”. У змаганні взяли участь дві команди, учасників визначили за допомогою жеребкування. Учні малювали емблему та вигадали назви команд – „Планета” та „Екодзвін”.
Розпочався захід традиційною розминкою, другий конкурс називався „Що ми викидаємо, або золоті розсипи смітників”. Команди знаходячи відповіді на запитання „очищували” планету. Потім учні прийняли участь у тест-грі „Ми за чисте довкілля”. Під час конкурсу „Показуха" учасники гри показували явища природи, а інші повинні були відгадати їх. Потім з окремих літер необхідно було скласти слово на тему екології. Фінальний конкурс називався „Чи правда це?” Бібліотекар зачитувала цікаві відомості з життя тварин, а учні обирали реальний це факт чи вимисел. Перемогу здобула команда „Планета”.
Цей день став дійсно святом любові та турботи за наш спільний дім.


Немає коментарів:

Дописати коментар