понеділок, 22 лютого 2016 р.

Година мужності та патріотизму в бібліотеці для юнацтва
15 лютого відзначається скорботний день пам’яті воїнів-афганців, які загинули, захищаючи навіть не свою рідну Батьківщину, а чужу далеку землю, чужий народ. Цього ж дня 1989 року був виведений за межі республіки Афганістан останній наш солдат. Цей день вважається закінченням афганської війни для нашого народу.
Війна… Як страшно це звучить, як довго заживають рани в душах тих, хто вижив в Афгані. І сьогодні вони тримають в своїх серцях теплі спогади про бойових товаришів, розповідають про їхні та свої героїчні подвиги, переповідають історію того періоду «з перших вуст». Саме такі історії, спогади, переживання донесли воїни-афганці – Мосулега Олександр Іванович та Кондрескул Валентин Миколайович – до учнів Ліцею інформаційних технологій та студентів Олександрійського державного політехнічного коледжу під час години мужності та патріотизму «Ти – вічний біль, Афганістан!».
Юнаки та дівчата слухали, затамувавши подих, адже вони мали змогу на власні очі побачити та послухати «кіборга» - Мосулегу Олександра Івановича, який в минулому році обороняв Донецький аеропорт.


Немає коментарів:

Дописати коментар