вівторок, 10 листопада 2015 р.

Ток-шоу «Жінка і кар’єра»

Ні для кого не секрет, що успішними стають лише ті жінки, які дійсно цього хочуть і всіма силами прагнуть до реалізації свого бажання. Мабуть, в цьому і полягає головний секрет. Але є ще дещо, що пояснює їх успіх…
Про секрети які допомагають жінкам стати успішними йшла мова під час ток-шоу «Жінка і кар’єра» в Новомиргородській районній бібліотеці.
Під час заходу бібліотекарі познайомили присутніх з успіхами жінок різних епох, поколінь і статусів, зачіпаючи їх особисте життя, захоплення і вчинки, а також запросили успішних жінок селища, які поділилися власним досвідом кар’єрного росту. 
Молоді люди взяли участь у анкетуванні «Сучасна жінка: сім`я чи кар`єра?» яке показало, що більшість респондентів прагне до сходження сходинками кар’єрного успіху, і лише десята частина планує успішно поєднати роботу з щастям і взаєморозумінням в сім’ї.

Шаленої популярності серед користувачів юнацького віку набула виставка-шок «І це все…жінка!». Література представлена в даній експозиції розкрила різноманітну жіночу сутність та привабила молоде покоління яскравими виданнями і нетрадиційною презентацією.





Немає коментарів:

Дописати коментар