четвер, 2 квітня 2015 р.

Година поезії «Поезії не змовкне джерело»

"Поезія – це завжди неповторність,
Якийсь безсмертний дотик до душі”
Л. Костенко
Всеосяжна мова поезії була і залишається найважливішою частиною сучасного мистецтва, адже слово, надиктоване серцем, торкається найглибших людських почуттів. Поезія передає внутрішнє прагнення людини - жити в гармонії з навколишнім світом, допомагає поділитися найсокровеннішими думками, виявити свою громадянську позицію.
Сьогодні, вже традиційно, у багатьох країнах світу з нагоди Всесвітнього дня поезії проходять літературні вечори, фестивалі, презентації нових книг, вручаються літературні премії та ін.
Це свято відзначили і працівники Новоукраїнської ЦРБ разом із юнаками і дівчатами Новоукраїнської загальноосвітньої школи №1. Під час години поезії бібліотекар звернула увагу на те, що творчі особистості: поети та письменники через мистецтво слова наближають нас до прекрасних подій, людей та їхніх доль. Присутні відчули, що поезія — це енергетика, яка наповнює позитивом довколишній світ і робить людей кращими, а їх життя радіснішим, а також мали прекрасну нагоду доторкнутися до творчості місцевих поетів: О. Антоненка, С. Коляди, П. Коган, І. Косих, К. Нікітченко, О. Каєнка, В. Леви, Т. Рахуби, О. Кавун та ін.


Немає коментарів:

Дописати коментар